4 съвета за идеалното Коледно Парти

Публикувано 10 юли 2019

Коледата чука на вратата, а с нея и дългоочакваното коледно парти. Това е вечерта, в която служителите би трябвало да стъпчат с гъвкави движения на дансинга йерархичните разделения помежду си. Организационните схеми да минат „на пауза“ в рамките на няколко часа, през които имаме право да се отпуснем на 100% (или почти) в компанията на нашите колеги.

Ето няколко съвета от “Инсайт Ивентс”, които ще направят коледното ви парти незабравимо.

Помислете за тема

Когато коледното пари е тематично, това дава възможност на гостите, вашите колеги и партньори, да се отпуснат по-лесно и да се потопят в атмосфера, която разчупва офисните правила. Темата трябва да е вдъхновена от служителите във вашата компания. Ако екипът ви е само дами, то направете парти в стил “Сексът и градът” и подарете на колегите си празничен грим.

Ако вашите служители са по-възрастни дайте им възможност да се завърнат в любимо за тях десетилетие – парти в стил 90-те, 70-те или 80-те. Бъдете креативни в темата, но не забравяйте да мислите, за кого е това парти и коя тема ще се хареса най-много.

Дядо Коледа е в детайлите

Помислете за малки детайли, които могат да раздвижат атмосферата на партито и да дадат на колегите ви повод за разговор. Това може да са късметчета, различни малки аксесоари, които ще дадат възможност на всички да се преобразят бързо.

Коледна трапеза

Храната на коледното парти е много важна. Без значение дали ще избере да гощавате вашите колеги на блок маса, с коктейлни хапки или със сет меню винаги мислете за храната, защото тя е важна част от партито. Тя може да е съобразена с фирмените цветове, да носи логото на компанията или да е в тон с темата, но не забравяйте, че трябва да е вкусна и обилна.

Коледни подаръци

Подгответе малки подаръци, които вашите колеги да отнесат със себе си заедно с положителната емоция от коледния купон. Малките армагани могат да са коледни украшения или да са свързани с темата на вашето парти. Те със сигурност ще допълнят изживяването и ще зарадват колегите.

За още вдъхновение можете да видите снимки от коледно парти, организирано от „Инсайт Ивентс“ във Фабрика 126 https://insight-events.bg/proekti/koledno-parti-old-factory/

Ние ви пожелаваме весело празнуване и не забравяйте да ни потърсите ако имате нужда от идея или помощ при организирането на вашето коледно парти!