Есен на колелета

Публикувано 10 юли 2019

Тази есен България и Инсайт Ивентс бяха избрани за домакини на една по-различна инсентив група. Наши клиенти от Швейцария бяха избрали нашата страна, за да направят обиколка на колелета. Двуседмичният инсентив тур започна от София и премина през Банско, Доспат, Девин, Пловдив, Троян, Велико Търново, Трявна, Казанлък и връщане обратно в София. За участниците на вело-разходката бяха осигурени всички удобства – хотел, вкусна, българска храна, транспорт и водач. Вело-преходите се редуваха с транспортиране на гостите с автобус, за да не става прекалено уморително и да могат да се видят повече места. Снимките, които ни изпращаха само ни напомняха колко красива е България през есента, а вело-походът е много добър начин да я разгледаш. България предлага пъстри пейзажи и уникални възможности да изпълни сетива ви; звукът на тишината и сладкият парфюм на мекия мускус в гората, кестените, гъбите, които се подават между листата и се разпростират пред теб като падащ килим … тази красива обстановка се намира в България и вело-туризма е страхотен начин да го откриеш.

Има два основни вида от този туризъм – планински и шосеен вело-туризъм. И двата варианта са много приятни и здравословни и дават различна перспектива към туристическите маршрути и забележителности.

Шосейният вело-туризъм е по-масов и по-лесен. Той може да се съчетае с тиймбилдинг или да се приеме за такъв. Така участниците в такава туристическа обиколка усещат повече от дестинацията – имат възможност да помиришат, да вкусят, да открият малките неща. Социалната страна на карането може да е почти толкова значима, колкото и ефективността на колоезденето като вид физическо упражнение. За нашите клиенти можем да предложим и транспорт, които може да им помогне във всеки един момент ако има нужда. Инсайт Ивентс може да предложи цялостно организиране на шосейна вело-разходка, която вашите служители, приятели или семейство със сигурност ще запомнят.

Другият вариант за вело-приключение са планинските вело-пътеки. Хубавото е, че Витоша е ужасно близо до столицата и това ни дава възможността бързо и лесно да организираме вело-разходка или спускане по склоновете на планината.

Независимо дали става дума за подобряване на формата ви, здравето или като екологичен избор, колоезденето може да бъде едно от най-добрите решения, което някога сте правили, а Инсайт Ивентс може да ви помогне да организирате най-добрата вело-разходка.