Локацията – ключ към интересно корпоративно събитие

Публикувано 10 юли 2019

Съчетанието на подходящо място с интересно съдържание остава в основата на доброто събитие, затова „Инсайт Ивентс“ ви предлага нови идеи за вашето събитие.

Ако вече сте канили вашите клиенти или партньори в традиционните презентационни зали време е да се замислите за нова локация, която ще направи събитието ви запомнящо се.

Замъкът „Роден от вятъра“

Неповторимият замък в Созопол ще потопи вашите партньори в атмосферата на приказка от Братята Грим. Замъкът “Роден от вятъра“ предлага мистична атмосфера, която може да се съчетае с тематично парти. Нашите клиенти от „Сервие“ вече използваха локацията и създадоха парти под мотото „Servier Magical“. Резултатът от събитието беше незабравима вечер, целите на събитието бяха изпълнени, а всички логистични подробности останаха незабележими за нашия клиент.

Галерия "КВАДРАТ 500"

Националната галерия „КВАДРАТ 500“ ни предлага интересно пространство, което лесно може да бъде претворено и да послужи за вашето корпоративно събитие. Ние от „Инсайт Ивентс“ вече сме организирали продуктова презентация за фармацевтична компания в новото художествено пространство. Събитието

завърши с приятен коктейл под звуците на саксофон и обиколка на залите в галерията, където гостите успяха да се насладят на българското и чуждестранно изкуство от втората половина на XX век. Това даде на гостите ново изживяване и събитието беше много успешно.

Парти във „Фабрика 126“

Организирането на парти в стара фабрика е начин да направите вечерта незабравима и да поставите вашите колеги или партньори в нова ситуация. Ние от „Инсайт Ивентс“ вече сме организирали тематично коледно парти, което остави весели спомени и прекрасни отзиви.

Уникалната локация за вашето събитие е 50% от успеха му. Затова не се колебайте и се свържете с нас, за да ви дадем най-подходящите идеи и интересни решения.